Steen filament

Steen – StoneFil is een met steengruis gevuld PLA filament en heeft daarmee een hoger soortelijk gewicht omdat het filament gravimetrisch met ongeveer 50% steengruis gevuld is. Deze hoge ‘steenvulling’ heeft geresulteerd in een 3D printer filament met uitzonderlijke esthetische eigenschappen en een significant hoger soortelijk gewicht en is daarmee zo een 37% zwaarder dan ‘normaal’ PLA.

StoneFil is een zeer gemakkelijk te 3D printen filament en geprinte objecten hebben een extreem matte steen look en feel. Doordat StoneFil is ingekleurd met natuurlijke minerale kleurstoffen heeft iedere print een eigen uniek organisch kleurverloop. Iedere print met StoneFil is daarmee uniek en heeft een eigen identiteit met eigen kleurverloop.

Profiteer van inkoopvoordeel

Your3dfilaments.com is dé leverancier op het gebied van Organische 3D filamenten. Profiteer ten alle tijden van de laagste prijs door het inkopen van grotere hoeveelheden 3D filamenten. Dus pak stapelkorting bij aankoop van 25, 50 of 100 Organische filamenten.

Wilt u tot slot meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Dan verwijzen wij u door naar ons offerte formulier of neem contact met ons op

Alle 4 resultaten

Alle 4 resultaten