Hout filament

Hout – EasyWood is een met houtvezels gevuld PLA filament dat gravimetrisch gevuld is met ongeveer 40% houtvezels. EasyWood is een zeer makkelijk te printen filament, omdat het gebaseerd is op ons EasyFil PLA compound en de 40% gravimetrische vulling met houtvezels maakt het filament absoluut krimpvrij. Objecten geprint met EasyWood zien er uit als echt hout, voelen als hout, en ruiken naar hout.

Er kunnen zelfs houtnerfstructuren gecreëerd worden door de 3D geprinte objecten lichtjes op te schuren met schuurpapier met een fijne korrel, of door tijdens het printen te variëren met de printtemperatuur. Een hogere temperatuur zal leiden tot een donkerdere houtkleur, omdat de houtvezels meer zullen verbranden dan bij een lagere printtemperatuur.

Profiteer van inkoopvoordeel

Your3dfilaments.com is dé leverancier op het gebied van Organische 3D filamenten. Profiteer ten alle tijden van de laagste prijs door het inkopen van grotere hoeveelheden 3D filamenten. Dus pak stapelkorting bij aankoop van 25, 50 of 100 Organische filamenten.

Wilt u tot slot meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Dan verwijzen wij u door naar ons offerte formulier of neem contact met ons op

Alle 7 resultaten

Alle 7 resultaten