ABS Professional

ABS professional is extreem sterk, heeft een hoge glansgraad en is zeer geschikt voor het 3D printen van mechanische onderdelen met hoge precisie en haarscherpe details en heeft uitzonderlijke eigenschappen met betrekking tot taaiheid en slijtvastheid. Met dit filament bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Profiteer van inkoopvoordeel

Your3dfilaments.com is dé leverancier op het gebied van ABS 3D filamenten. Profiteer ten alle tijden van de laagste prijs door het inkopen van grotere hoeveelheden 3D filamenten. Dus pak stapelkorting bij aankoop van 25, 50 of 100 ABS filamenten.

Bij your3dfilaments staan we voor snelle levering, lage verzendkosten en hoge kwaliteit filamenten. Bent u niet tevreden dan kunt u het ABS professional filament eenvoudig retourneren. Dankzij onze ervaring kunnen wij u een groot assortiment aanbieden. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en gaan voor een uitstekende klanten service. De laagste prijs en beste kwaliteit vindt u bij your3dfilaments.com

Wilt u tot slot meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Dan verwijzen wij u door naar ons offerte formulier of neem contact met ons op.

Alle 2 resultaten

Alle 2 resultaten